دستورالعمل ایمنی کار با دستگاه لاستیک درآر

دستورالعمل ایمنی کار با دستگاه لاستیک درآر
کد کالا: D 101

نام محصول علائم ایمنی :  دستورالعمل ایمنی کار با دستگاه لاستیک درآر

کد کالا علائم ایمنی :  D 101

safety sign 

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-02188422701

فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

(هدف و آرزوی مجموعه ایمن ساین روزی ایمن و بدون حادثه برای شماست.)

مطالب مرتبط :

حتمالا شما نیز هنگامی که به آپاراتی مراجعه می‌کنید با دستگاه‌های مخصوصی که از آنها برای جدا کردن لاستیک از رینگ استفاده می‌شود برخورد داشته‌اید. شما باید ابتدا تایر را تمیز کنید و سپس با استفاده از اهرم کنار دستگاه، بین لاستیک و رینگ فاصله بیندازید. در قدم بعدی لاستیک را روی دستگاه بگذارید و با استفاده از اهرم شش ضلعی و تایلیور لاستیک را به طور کامل از رینگ جدا نمایید.

در ادامه این مقاله سعی داریم تا شما عزیزان را با نحوه صحیح کار با دستگاه لاستیک درار آشنا کنیم. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

بخش‌های تشکیل‌دهنده دستگاه لاستیک درار

دستگاه‌های لاستیک درار از بخش‌های مختلفی تشکیل شده‌اند. یکی از بخش‌های آنها گیربکسی قوی است که می‌تواند نیرو را به بخش‌های متحرک آن منتقل نماید. در قسمت زیرین دستگاه نیز پدال‌‌هایی تعبیه شده تا کار با این دستگاه آسان‌تر شود و قابلیت کنترل را به کاربر بدهد. در صورتی که به بالای دستگاه لاستیک درار دقت کنید، متوجه درجه‌هایی خواهید شد. این درجه‌ها در واقع وظیفه نمایش فشار باد، اتصال دستگاه به برق و… را به عهده دارند.

از دیگر بخش‌هایی که قبل از کار با دستگاه لاستیک درار باید با آن آشنایی داشته باشید می‌توانیم به اهرم تایلیور، ستون عمودی، اهرم اتصال، شیر ورودی باد، مخزن باد، ستون جک‌دار تاشونده و… اشاره نماییم.

آموزش کار با دستگاه لاستیک درار

آموزش صحیح کار با دستگاه های لاستیک درار سبب می‌شود تا افراد قادر باشند درک درستی از نحوه کار آن داشته باشند و در نتیجه نگهداری از دستگاه لاستیک درار نیز آسان‌ خواهد شد.

       1.مرحله نخست

در ابتدا و به منظور شروع کار با دستگاه نیاز دارید تا باد لاستیک را کاملا خالی کرده و سوزن آن را جدا نمایید. پس از انجام این کار باید لاستیک را بین پره جک لق‌کن و بدنه دستگاه قرار داده و اهرم را به لاستیک نزدیک کنید. در این قسمت توجه داشته باشید که لبه اهرم لق‌کن روی لاستیک قرار گرفته باشد.

       2.استفاده از پدال برای جدا کردن لاستیک از رینگ

در بخش بعدی نیاز دارید تا پدال لق‌کن(اولین پدال از سمت راست) را فشار دهید. در این صورت اهرم به لاستیک فشار وارد کرده و تایر از رینگ جدا می‌شود. سپس لاستیک را بچرخانید و مطابق دستورالعمل بالا همین کارها را برای بخش پشتی آن نیز انجام دهید.

        3.قرار دادن لاستیک روی دستگاه

اکنون باتوجه به اصول کار با لاستیک درار، باید لاستیک را به گونه‌ای روی دستگاه قرار دهید که بخش کم عمق آن رو به بالا باشد. سپس پدال وسط را فشار دهید تا فک‌های سینی دستگاه اطراف لاستیک را بگیرند. ستون شش ضلعی که در کنار دستگاه تعبیه شده است را روی لاستیک قرار دهید و بخش ناخنی آن را روی لبه رینگ بگذارید. با استفاده از دستگیره روی بازو اهرم را روی رینگ ثابت نمایید.

        4.استفاده از اهرم تایلیور و جدا کردن تایر از رینگ

در این قسمت می‌توانید از اهرم تایلیور برای بلند کردن بخشی از لاستیک و قرار دادن آن روی ناخنی استفاده کنید. در همین حین باید با فشار دادن پدال سمت چپ سینی را بچرخانید تا لاستیک به طور کامل از رینگ جدا شود.

 

دستگاه لاستیک درار

        5.مرحله نهایی و جداسازی کامل لاستیک از رینگ

به منظور جدا شدن کامل لاستیک از رینگ، باید لاستیک را از زیر بلند کنیم و تا بالای ناخنی بالا آوریم. در مرحله بعد کار با دستگاه لاستیک درار باید تایر را روی ناخنی بیاندازیم و اهرم تایلیور را نیز زیر آن قرار دهیم. پس از انجام این کارها سینی را به آرامی به منظور جدایی کامل لاستیک از رینگ می‌‎چرخانیم.

سپس اهرم شش ضلعی را آزاد می‌کنیم تا به جای اول خود بازگردد. با انجام این کارها به همین راحتی شما به همین راحتی قادر خواهید بود تا لاستیک را از رینگ جدا نمایید.

نکات ایمنی هنگام کار کردن با دستگاه

بدیهی است که حین کار با تمامی دستگاه‌های صنعتی نیاز دارید تا برخی نکات ایمنی را به منظور حفظ سلامتی خود رعایت کنید. دستگاه لاستیگ درار نیز از این قاعده جدا نیست!

       1.بررسی فشار باد و برق

شما نیاز دارید تا قبل از روشن کردن دستگاه، حتما فشار باد و برق دستگاه را بررسی کنید. پس از آن باید چندین بار پدال لق‌‌کن را به منظور خالی شدن باد موجود در سیلندرهای دستگاه فشار دهید.

        2.چک کردن روغن

یکی از عواملی که روی عملکرد صحیح دستگاه تاثیرگذار است روغن آن است. چنانچه از روغن اتوماتیک استفاده نمی‌کنید، حتما روزی 2 الی 3 قطره روغن به ورودی کوپلینگ فشارشکن اضافه کنید.

          3.اتصالات دستگاه

در صورتی که حین کار با دستگاه لاستیک درار هر گونه لرزش و یا اتفاق نامعمول دیگری را مشاهده کردید، حتما اتصالات دستگاه را بررسی نمایید. چراکه در صورت شل بودن هر یک از پیچ و مهره‌های موجود، می‌تواند خسارات مالی و جانی به بار آید.

4.تمیز بودن محل کار و قرارگیری دستگاه

محل کار خود را همیشه خشک و تمیز نگه دارید. ممکن است حین کار کردن با دستگاه لاستیک درار پای شما سر بخورد یا حتی حواس شما پرت شود! در چنین شرایطی همیشه این سلامتی شماست که در خطر است. چنانچه قصد ندارید از دستگاه برای مدتی استفاده کنید، پیشنهاد می‌شود تا به منظور صرفه‌جویی در مصرف برق و جلوگیری از دست زدن افراد متفرقه آن را خاموش کرده و از برق جدا نمایید.

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: